Een artist impression van het beoogde zonnepark in Zieuwent
Volledig scherm
PREMIUM
Een artist impression van het beoogde zonnepark in Zieuwent © Gemeente Oost Gelre

Zonnepark Zieuwent weggestemd: ‘Dit getuigt van onbetrouwbaar bestuur’

ZIEUWENT - Hoewel het plan voor een zonnepark met 5.000 panelen in Zieuwent prima binnen de eisen valt, is er toch een streep door gezet door de gemeenteraad van Oost Gelre. De reden is dat het stroomnet vol zit.

17 reacties

 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  @ Johann Janssen. Ik hen nog even naar de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen gekeken. Volgens de Stentor was de VVD de grootste partij in Oost Nederland.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  @Johann Janssen, welke haatgedachten jegens westerlingen zijn dan terecht. Ik heb nog nooit een Achterhoeker kwaad gedaan . Kom er graag. Dat je boos bent op de regering kan ik begrijpen. Maar mensen uit de Achterhoek stemmen ook op de huidige regeringspartijen.
 • sander wijgerink

  1 maand geleden
  Verkerk is een dochteronderneming van VolkerWessels. Uit het westen des lands.
 • sander wijgerink

  1 maand geleden
  @Andre Eggerding, Veluwezoom is 100% dochter van VolkerWessels, het grootste bouwbedrijf in Nederland. Hoofdkantoor van VolkerWessels ligt in Amersfoort, en volgens mij ligt dat weer in het westen des lands.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @Andre Eggerding bedankt voor jou duidelijke uitleg maar scheer dan niet alle achterhoekers over een kam. dat jij andere ervaringen hebt wil niet zeggen dat alle achterhoekers zo zijn. trouwens zulke lievertjes zijn jullie daar in het westen ook niet en die lievertjes veroorzaken bij sommige achterhoekers haatgedachten richting jullie westerlingen en dat is terecht.

Achterhoek