Het dagelijks bestuur van de provincie Gelderland. Met vlnr: Peter van 't Hoog (ChristenUnie), Peter Kerris (PvdA), Peter Drenth (CDA), John Berends (commissaris van de Koning), Jan Markink (VVD), Christianne van der Wal (VVD), Pieter Hilhorst (algemeen directeur) en Jan van der Meer (GroenLinks)
Volledig scherm
Het dagelijks bestuur van de provincie Gelderland. Met vlnr: Peter van 't Hoog (ChristenUnie), Peter Kerris (PvdA), Peter Drenth (CDA), John Berends (commissaris van de Koning), Jan Markink (VVD), Christianne van der Wal (VVD), Pieter Hilhorst (algemeen directeur) en Jan van der Meer (GroenLinks) © Provincie Gelderland

Provincie Gelderland: ‘We moeten onze welvaart laten passen bij de draagkracht van de natuur’

opinieDe discussie over stikstof drukt ons weer eens met de neus op een feit dat we niet altijd willen erkennen: we leven in een klein land. Een klein land met veel welvaart en dus ook veel wensen. Daar is op zich niks mis mee, maar veel van die wensen vragen letterlijk ruimte. En juist daar hebben we niet veel van. Tijd om er eens anders naar te kijken. Of juist zoals we het altijd deden.