Volledig scherm
PREMIUM
Zicht op het land waarop bedrijventerrein Heesch West komt. © Maarten van den Hurk / BD

‘Als betrouwbare overheid kun je Heesch West niet in 10 punten framen’

HEESCH/VINKEL - Na een zomer vol zorgen, met 1.300 bezwaren,  werken de wethouders van Heesch West toch vol vertrouwen verder aan de plannen voor het bedrijventerrein. Waarvoor zij ook fans kennen: ,,De ondernemers! Er is echt heel veel vraag naar kavels.’’ 

Ze bleven nogal stil deze zomer, toen hónderden bezwaarschriften over hun plannen voor Heesch West rolden. Het leek het alsof de wethouders van Bernheze, Den Bosch en Oss zich wat in de hoek lieten drukken. Maar nee, gaven ze deze maand aan, de tijd was nog niet rijp. Nu wilden Rien Wijdeven, Roy Geers en Frank den Brok graag hun verhaal doen. Wel samen, met ook projectdirecteur Paul van Dijk erbij.

  1. Milco Abrahams springt naast WK-prijzen: ‘Foute sprong gaat toch in je hoofd zitten’
    PREMIUM

    Milco Abrahams springt naast WK-prij­zen: ‘Foute sprong gaat toch in je hoofd zitten’

    OSS - Het is zuur voor Milco Abrahams: hij moest zelf zijn deelname aan het WK trampolinespringen in Tokio bekostigen en het leverde niet eens het gewenste resultaat op. De 18-jarige Ossenaar had ingezet om op minimaal een halve finaleplek. De realiteit bleek weerbarstiger: op alle drie de onderdelen waar hij uitkwam, strandde hij in de kwalificaties. ,,Een foute sprong gaat toch in je hoofd zitten”