Automobilist komt met schrik vrij na ernstig ongeval op N329 bij Oss

VideoOSS - Een automobilist heeft woensdagavond een engeltje op zijn schouder gehad bij een ongeval op de N329 bij Oss. De man kwam in botsing met een vrachtwagen en kwam daarna tot stilstand tegen een verkeerspaal. De automobilist bleek niets ernstigs te mankeren.

Het ongeval gebeurde op de Graafsebaan ter hoogte van de afrit van de A50 bij knooppunt Paalgraven. De auto liep veel schade op evenals de voorkant van de vrachtwagen. Niemand hoefde naar het ziekenhuis, na controle bleek zowel de automobilist als de vrachtwagenchauffeur ongedeerd. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Volledig scherm
De automobilist en vrachtwagenchauffeur kwamen met de schrik vrij © Gabor Heeres Foto Mallo
  1. Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    OSS - Verbazing bij de wijkagent van Ruwaard in Oss dinsdagmiddag. Ze kreeg een foto toegestuurd van een getuige die een auto spoorbomen zag omzeilen om het spoor over te steken bij de spoorwegovergang aan de Braakstraat in Oss. Dit is de plek waar het tragische ongeval met de Stint zich vorig jaar voltrok, waarbij vier kinderen om het leven kwamen. ,,Gebruik je verstand, want dit is gewoon bizar!”, reageert wijkagent Sandra de Veer.