Automobilist komt met schrik vrij na ernstig ongeval op N329 bij Oss

VideoOSS - Een automobilist heeft woensdagavond een engeltje op zijn schouder gehad bij een ongeval op de N329 bij Oss. De man kwam in botsing met een vrachtwagen en kwam daarna tot stilstand tegen een verkeerspaal. De automobilist bleek niets ernstigs te mankeren.

Het ongeval gebeurde op de Graafsebaan ter hoogte van de afrit van de A50 bij knooppunt Paalgraven. De auto liep veel schade op evenals de voorkant van de vrachtwagen. Niemand hoefde naar het ziekenhuis, na controle bleek zowel de automobilist als de vrachtwagenchauffeur ongedeerd. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Volledig scherm
De automobilist en vrachtwagenchauffeur kwamen met de schrik vrij © Gabor Heeres Foto Mallo
 1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

  De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.
 2. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
  VIDEO

  Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

  BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.