Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Berlicummer (60) krijgt geen straf voor huiselijk geweld in Heesch

DEN BOSCH/HEESCH Een 60-jarige man uit Berlicum trok zijn echtgenote op 17 september 2016 ‘naar de grond’, zette ‘zijn knie in haar rechterzij’, ‘ging bovenop haar zitten’ en drukte haar met ‘kracht naar de grond’. Dat stelde de rechtbank in Den Bosch. De verdachte kreeg ondanks zijn veroordeling voor huiselijk geweld echter geen straf.

 1. Frontale botsing op Rijksweg Schaijk kwam ‘door niesbui’
  PREMIUM

  Frontale botsing op Rijksweg Schaijk kwam ‘door niesbui’

  DEN BOSCH/SCHAIJK - Een hevige niesbui. Dat was volgens een 22-jarige Belgische automobilist de oorzaak van de frontale botsing op de Rijksweg in Schaijk. Officier van justitie S. van Keulen vond zijn verklaring ‘niet aannemelijk’. De man handelde volgens haar ‘aanmerkelijk onvoorzichtig’ door zijn Audi de verkeerde weghelft van de N324 op te sturen. Door de klap liep een bestuurder van een Ford Fiësta zware verwondingen op.
 2. Buren City Hotel Oss roeren zich nu ook: ‘Passen arbeidsmigranten in deze omgeving wel?’
  PREMIUM

  Buren City Hotel Oss roeren zich nu ook: ‘Passen arbeidsmi­gran­ten in deze omgeving wel?’

  OSS - De naaste buren van het City Hotel zijn bang voor ernstige hinder en flinke overlast door de arbeidsmigranten die nu gehuisvest zijn in het voormalige hotel. Zij vrezen vooral de warme dagen waarop de in het hotel woonachtige arbeidsmigranten de buitenlucht opzoeken. De bewoners van appartementencomplex Hagesteijn roepen de gemeente Oss op tot actie. De onrust neemt ondertussen verder toe.
 1. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

 2. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'