Volledig scherm
PREMIUM
Gé Wagemakers begint een bar aan de Kerkstraat in Oss. © Van Assendelft

‘Bourgondische’ oud-wethouder Wagemakers begint lunch- en borrelbar

OSS - Gé Wagemakers begint aan een nieuw avontuur; de oud-wethouder gaat samen met zijn vriendin Pascale Zegers een lunch- en borrelbar in de Kerkstraat in Oss runnen. Na de zomervakantie pakt hij ook zijn werk als raadslid van de Liberale Osse Fractie weer op na enkele maanden afwezigheid.

Quote

We wilden graag samen iets doen, daar fantaseer­den we al langer over

Pascale Zegers

,,We houden natuurlijk allebei van de horeca, dat is geen geheim’’, zegt Zegers, evenementencoördinator bij Museum Jan Cunen, lachend en met gevoel voor understatement. Zo'n naam heeft Wagemakers , die zijn partner naar voren heeft geschoven als zegsvrouw, in de stad zeker vanwege zijn bourgondische privé-leven. De partijtop van de VVD gaf hem een dik jaar geleden zelfs de bons voor onder meer zijn drankgebruik, waarna hij zijn eigen partij startte. ,,We houden ook erg van het Osse centrum. We wilden bovendien graag samen iets doen, daar fantaseerden we al langer over. Toen deze kans op ons pad kwam, was de keuze snel gemaakt.’’

  1. Woede om van graf gestolen vogel op Osse begraafplaats: ‘Mensen hebben nergens meer respect voor’

    Woede om van graf gestolen vogel op Osse begraaf­plaats: ‘Mensen hebben nergens meer respect voor’

    OSS - Ze zijn woedend, de nabestaanden van Marie Hilferink en Gradus Baum. Tot voor kort stonden er op het graf van het Osse echtpaar op Begraafplaats Eikenboomgaard twee beeldjes van een vogel. Afgelopen week bleek een van de twee vogels gestolen te zijn. De familie hoopt via social media het beeldje terug te krijgen. En het is bepaald niet de eerste vernieling op de begraafplaats in hartje Oss.