Brand in kantoorpand Oss door meterkast

VideoOSS - In een kantoorpand aan het Vlinderhof in Oss is maandagochtend een brand uitgebroken. De meterkast in het pand vatte vlam, waardoor er veel rook ontwikkeld werd.

De brandweer kwam ter plaatse met een blusvoertuig en een hoogwerker. Brandweerlieden wisten te voorkomen dat de brand zich vanuit de meterkast verspreidde. De hoogwerker werd uiteindelijk niet ingezet.

Niemand raakte bij de brand gewond. In het pand zitten twee bedrijven. Hoeveel schade deze bedrijven op hebben gelopen door de rookontwikkeling, is nog niet bekend.

Volledig scherm
Brand in bedrijfspand Oss. © Foto Mallo / Gabor Heeres
 1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

  De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.
 2. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
  VIDEO

  Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

  BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.