Brand in kantoorpand Oss door meterkast

VideoOSS - In een kantoorpand aan het Vlinderhof in Oss is maandagochtend een brand uitgebroken. De meterkast in het pand vatte vlam, waardoor er veel rook ontwikkeld werd.

De brandweer kwam ter plaatse met een blusvoertuig en een hoogwerker. Brandweerlieden wisten te voorkomen dat de brand zich vanuit de meterkast verspreidde. De hoogwerker werd uiteindelijk niet ingezet.

Niemand raakte bij de brand gewond. In het pand zitten twee bedrijven. Hoeveel schade deze bedrijven op hebben gelopen door de rookontwikkeling, is nog niet bekend.

Volledig scherm
Brand in bedrijfspand Oss. © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’
    Column

    ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’

    OSS - Hoewel mijn eigen eenmalige deelname aan de Kako, lang, lang, geleden, geen daverend succes was, had ik het geweldig gevonden als mijn kinderen wél van het kinderkampsoort geweest waren. Twee keer fietste ik een week lang met ze door het bos naar de plaatselijke variant, ze ijs, snoep, een overdosis Netflix en alles wat god nog meer verboden heeft in het vooruitzicht stellend, in ruil voor een beetje enthousiasme. Maar het werd niets. Jammer, begrijpelijk en herkenbaar: ook ik had me op kamp gevoeld als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene.