Op de foto Heidi van Lokven van 'Eten Over Bernheze’ in november op de tijdelijke locatie aan de Kerkstraat in Heesch. Er werd toen speelgoed en kleding ingezameld voor de feestdagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de foto Heidi van Lokven van 'Eten Over Bernheze’ in november op de tijdelijke locatie aan de Kerkstraat in Heesch. Er werd toen speelgoed en kleding ingezameld voor de feestdagen. © Van Assendelft Fotografie / Jeroen Appels

Burgerinitiatief ‘Eten Over Bernheze’ binnenkort dakloos: ‘Alles is welkom, we zijn niet kieskeurig’

HEESCH/NISTELRODE - Een succes tegen wil en dank, zo kun je het burgerinitiatief ‘Eten Over Bernheze’ voor de minima uit Bernheze wel noemen. Eind februari moet de club weg uit het pand aan de Kerkstraat in Heesch. De zoektocht naar een nieuw onderkomen is begonnen.

  1. Noodkreet regionale horeca: verleng termijn terugbetalen belastingschuld
    PREMIUM

    Noodkreet regionale horeca: verleng termijn terugbeta­len belasting­schuld

    OSS/MAASHORST/MEIERIJSTAD - ,,Voor veel horeca-ondernemers zijn de problemen nog lang niet voorbij. Die hebben slapeloze nachten nu de belastingdienst haar schulden gaat innen.” Dat schrijven voorzitters van bijna zestig horeca-afdelingen in onder meer Oss, Meierijstad, Maashorst in een brief aan het kabinet. Zij vragen de terugbetalingstermijn van de uitgestelde belasting van vijf jaar jaar te verlengen naar tien jaar.