Schets van het zonnepark De Mun, met rechtsonder bedrijventerrein Vorstengrafdonk en boven de kom van Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
Schets van het zonnepark De Mun, met rechtsonder bedrijventerrein Vorstengrafdonk en boven de kom van Oss. © Tomorrow Energy BV

Das houdt komst van eerste zonnepark in Oss niet tegen

OSS - De das houdt de komst van het eerste grote zonnepark in Oss niet tegen. Donderdagavond stemde een grote meerderheid van de Osse gemeenteraad in met realisatie van De Mun. 

 1. Ossenaar wilde gestolen brommer verkopen om drugs te kopen, maar nu is hij klaar met ‘die rotzooi’

  Ossenaar wilde gestolen brommer verkopen om drugs te kopen, maar nu is hij klaar met ‘die rotzooi’

  DEN BOSCH - Een 28-jarige Ossenaar probeerde afgelopen 2 maart een bromfiets te stelen bij het station in zijn woonplaats. Hij wilde deze verkopen en daarna het geld besteden aan drugs. De man was verslaafd aan cocaïne. ,,Ik was op dat moment ook onder invloed.” De Ossenaar beweerde dat hij inmiddels was afgekickt, vanwege zijn aanstaande vaderschap. ,,Ik ben helemaal klaar met die rotzooi.”
 2. Hoe het schrijven van brieven resulteerde in een diamanten huwelijksjubileum

  Hoe het schrijven van brieven resulteer­de in een diamanten huwelijks­ju­bi­le­um

  OSS – Het schrijven en versturen van brieven. Dat is hoe je een relatie vroeger – zo’n zestig jaar geleden – in stand hield. Voor Udy Mayer was het zelfs een manier om het hart van Deanna Maandag voor zich te winnen. Hij trok de stoute schoenen aan en slaagde in zijn poging om van het meisje dat hij negen maanden voor zijn eerste brief ontmoette, zijn liefdespartner te maken. Later zelfs zijn vrouw. Deze week viert het koppel hun diamanten huwelijksjubileum.
 3. ‘Zonde als zo'n mooi gebiedje naar de knoppen gaat’: de keerzijde van populariteit natuurgebied bij Oss
  PREMIUM

  ‘Zonde als zo'n mooi gebiedje naar de knoppen gaat’: de keerzijde van populari­teit natuurge­bied bij Oss

  OSS - Vissers die het riet plat trappen om een visstek te creëren, wandelaars met loslopende honden, kanoërs die zich niks aantrekken van de rust in het gebied, hardlopers en tal van rotzooimakers verknallen het Ossermeer. Vogel- en natuurliefhebber Willie de Vries uit Oss hoopt op maatregelen, want anders gaat het mooie Ossermeer volgens hem compleet naar de knoppen. IVN Oss onderschrijft zijn kritiek en deelt zijn zorgen.
 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit