Het zwembad met waterval op het achterdek van de Galactica, het schip dat bij Heesen Yachts gisteren te water ging. Alles is groot, luxe en duur op het superjacht, dat ruim 100 miljoen euro kost.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zwembad met waterval op het achterdek van de Galactica, het schip dat bij Heesen Yachts gisteren te water ging. Alles is groot, luxe en duur op het superjacht, dat ruim 100 miljoen euro kost. © Heesen Yachts

De Galactica van 100 miljoen dobbert nu bij Osse Heesen Yachts in het dok

OSS - De Galactica, het grootste en snelste superjacht van de Osse superjachtenbouwer Heesen ligt sinds gisteren in het water. Na ruim drie jaar en 500.000 manuren verder is het ruim 100 miljoen euro kostende schip voor 90 procent klaar. Op 1 april 2022 krijgt de superrijke eigenaar de sleutels. Brabants Dagblad kreeg een exclusieve rondleiding op het superjacht. 

  1. Ossenaren mishandelen 'loverboy’ van minderjarige dochter en moeten daar nu voor boeten
    PREMIUM

    Ossenaren mishande­len 'loverboy’ van minderjari­ge dochter en moeten daar nu voor boeten

    DEN BOSCH/OSS - Probeer het hoofd maar eens koel te houden als je weet dat je minderjarige dochter in handen is gevallen van een loverboy. De 60-jarige Ossenaar Otto B. kreeg het niet voor elkaar in oktober 2020. Volgens justitie nam hij het heft in eigen hand en drukte hij de vermeende loverboy met zijn auto van de weg af. Eenmaal in de berm werd de man mishandeld door een vriend van B.