Volledig scherm
PREMIUM
Airborn in Donker Keent © B vdlinden

Donker Keent centraal in nieuwe Theaterproductie Maasmeandering

OVERLANGEL - Oorlog, angst, onderduikers, vriendschap, verzet, Airstrip B82, Keent, geallieerden 1944 en bevrijding. Het zijn de sleutelbegrippen die scriptschrijver Walther van den Broek uit Overlangel hebben geïnspireerd tot het maken van een nieuw theaterstuk dat in april 2021zal worden uitgevoerd. Het theaterstuk draagt de titel: Donker Keent, Bevrijding van vervlogen angsten. 

In een tot de laatste plaats gevuld Paviljoen presenteerden bestuur en productiemedewerkers van Muziektheater Maasmeandering uit Neerloon Overlangel en Keent (NOK) gisteravond het thema van de komende multidisciplinaire voorstelling die wordt uitgevoerd door toneelspelers, zangers en muzikanten uit de eigen gemeenschap. 

  1. Toeristenbelasting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbelasting.
    PREMIUM
    Column

    Toeristen­be­las­ting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbe­las­ting.

    OSS - Wie had dat gedacht, dat de regionale arbeidsmigrantendiscussie aangezwengeld wordt door een slimme ondernemer die op zijn centen let? Chaletparkeigenaar Bob Vink heeft natuurlijk groot gelijk dat hij geen toeristenbelasting wil betalen voor huurders die geen toeristen zijn. Als ik een kat had, zou ik geen hondenbelasting willen betalen en als mijn vuilnisbak nauwelijks nog geleegd wordt, wil ik minder afvalstoffenheffing betalen. In ieder geval niet méér.