Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de meet & greet in De Lievekamp konden kinderen op de foto met de acteurs, onder wie de Osse Jessie Vos (links).

Een kinderwens komt uit: Osse Jessie speelt eindelijk in Sprookjesboom

OSS - Als kind wilde Jessie Vos (23) graag een rol in de Eftelingvoorstelling Sprookjesboom. Het was helaas niet mogelijk, maar hij kreeg wel een kaartje van sprookjesfiguur Wolf. Het personage dat hij gisteren speelde in de musical Sprookjesboom in De Lievekamp.

Quote

Het is wel heel speciaal om nu met Wolf op het podium te staan

Jessie Vos

Hard applaus, gejuich en een staande ovatie. Jessie Vos doet een stap naar voren op het met paddenstoelen en bomen aangeklede podium van De Lievekamp. Een laatste zwaai en dan zit de voorstelling er weer op. Meer dan een uur heeft hij de rol van de flamboyante Wolf en grappige Draak neergezet in de Efteling-musical Sprookjesboom. Een familievoorstelling over bekende figuren als Roodkapje en Langnek, die samen de strijd aangaan tegen de gemene heks.

  1. Gesteggel over rotonde óf stoplichten aan de Graafsebaan Heesch bij Raad van State
    PREMIUM

    Gesteggel over rotonde óf stoplich­ten aan de Graafse­baan Heesch bij Raad van State

    DEN HAAG/HEESCH – Een gewone kruising met verkeerslichten is goedkoper en net zo veilig, zo niet veiliger dan de geplande rotonde op de Graafsebaan in Heesch. Dat beweerde een verkeersdeskundige die is ingeschakeld door de Bomenstichting vrijdag tijdens een spoedprocedure bij de Raad van State. Een gemeentewoordvoerder betoogde echter dat juist een rotonde veiliger is en veel beter voldoet aan de doelstellingen ter plekke, ook al moeten daarvoor twee monumentale eiken verdwijnen.