Wethouder Rein van Moorselaar (rechts) op de nieuwe bank. Naast hem buurtvertegenwoordiger Peter Sleegers en links Mark van der Leest, ambtelijk projectleider van de reconstructie Graafsebaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Rein van Moorselaar (rechts) op de nieuwe bank. Naast hem buurtvertegenwoordiger Peter Sleegers en links Mark van der Leest, ambtelijk projectleider van de reconstructie Graafsebaan. © Jeroen Appels / Van Assendelft Fotografie

Gekapte eiken staan als zitbanken weer bij rotonde Heesch

HEESCH - De geofferde monumentale eiken zijn terug, bij de rotonde in de Graafsebaan in Heesch. Als zitbanken en loopbrug kan het nu dode hout nog jaren mee. Het ademt respect voor het verleden maar ook hoop voor de toekomst. 

 1. Hof heropent onderzoek naar vermeende Osse verkrachting: slachtoffer moet getuigen in speciale studio
  PREMIUM

  Hof heropent onderzoek naar vermeende Osse verkrach­ting: slachtof­fer moet getuigen in speciale studio

  DEN BOSCH/OSS - Het vermeende slachtoffer van een verkrachting bij een zorginstelling in Oss, moet ‘als getuige worden verhoord’. Dat besloot het gerechtshof donderdagmorgen in Den Bosch. Het onderzoek in de zaak tegen voormalig jongerenbegeleider G. R. (30) uit Den Haag was volgens de Raadsheren ‘niet volledig geweest’. Het Hof kon daarom nog geen oordeel vellen over de gebeurtenissen op 31 maart 2017. Het Openbaar Ministerie eiste eerder een celstraf van 30 maanden.
 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan