De achtertuin van dit huis wordt een parkeerterrein ten behoeve van Action (linksachter). Ook de groenstrook en de huidige parkeerplaatsen worden bij de aanleg betrokken.
Volledig scherm
De achtertuin van dit huis wordt een parkeerterrein ten behoeve van Action (linksachter). Ook de groenstrook en de huidige parkeerplaatsen worden bij de aanleg betrokken. © Peter van Erp/BD

Gemeente steekt halve ton in parkeerterrein Action Oss-Zuid

OSS - De gemeente Oss draagt bijna 50.000 euro bij aan een nieuw parkeerterrein dat op de hoek van de Oude Molenstraat en Molenweg deels in een achtertuin wordt aangelegd. Het terrein moet de parkeeroverlast rond de winkel Action verminderen. 

  1. Wim Boers wil in Oss iets nalaten waar zijn kleinkinderen trots op zijn
    PREMIUM

    Wim Boers wil in Oss iets nalaten waar zijn kleinkinde­ren trots op zijn

    OSS - ,,Sinds mijn vrouw vorig jaar overleed wil ik me alleen nog inzetten voor dingen die echt de moeite waard zijn. Projecten waar de wereld een beetje mooier, groener en gelukkiger van wordt.” Dit zijn niet de woorden van een naïeve dagdromer, maar van een projectontwikkelaar die zijn sporen in de vastgoedwereld ruimschoots heeft verdiend. Wim Boers wil in Oss zijn ‘mooiste project tot nu toe’ realiseren.