Het terrein van Vos Logistics aan de Waalkade in Oss waar in augustus 2017 de steekpartij plaats had.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terrein van Vos Logistics aan de Waalkade in Oss waar in augustus 2017 de steekpartij plaats had. © Chris van Cromvoirt

Gerechtshof: 23 maanden voor Poolse trucker die met mes stak in Oss

OSS/DEN BOSCH - De 34-jarige Poolse trucker die in augustus 2017 op het terrein van Vos Logistics in Oss een collega een mes in zijn buik stak, is door het gerechtshof in hoger beroep veroordeeld tot 23 maanden cel.

 1. Vrachtwagenchauffeur wil vrijspraak van poging tot moord in Oss
  PREMIUM

  Vrachtwa­gen­chauf­feur wil vrijspraak van poging tot moord in Oss

  OSS/DEN BOSCH - Handelde een inmiddels 34-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur uit noodweer toen hij drie jaar geleden in Oss een collega met een mes in zijn buik stak of sneed. Hij werd twee jaar geleden door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot twee jaar voor poging tot moord. Gisteren keek het gerechtshof opnieuw naar zijn zaak. De man vindt dat hij ten onrechte is veroordeeld en vindt ook de straf veel te hoog.
 2. 200 euro voor een knipbeurt om 5 uur 's ochtends: ‘Gun ze graag een extraatje’

  200 euro voor een knipbeurt om 5 uur 's ochtends: ‘Gun ze graag een extraatje’

  OSS - Nog even en dan is het gedaan met de coronakapsels -typerend door onder meer uitgroei, gespleten haarpunten en nekmatten waar menig Hagenees jaloers op zou zijn- in Nederland. Woensdag 3 maart mogen kapsalons en barbershops hun deuren weer openen. Maar wie nét even wat meer zijn best doet en bereid is diep in de buidel te tasten, is bij herenkapsalon Kei Scherp in Oss nog een paar uur eerder aan de beurt.
 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn
  Play

  Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn