Drukte met de productie van luxe choco-paaseieren bij Christian Chocolaterie te Oss. Op de foto Christian van Kempen, die chocolade plaatjes maakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte met de productie van luxe choco-paaseieren bij Christian Chocolaterie te Oss. Op de foto Christian van Kempen, die chocolade plaatjes maakt. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Het wordt steeds gekker, ook met de paasdagen

OSS/UDEN/VEGHEL - Met een zakje paaseitjes, een paar geverfde eieren, een croissantje en jus d’orange kom je er tegenwoordig niet meer. Pasen wordt steeds uitbundiger gevierd. En nu de horeca dicht is, doen mensen helemáál veel moeite om het thuis extra gezellig te maken. 

 1. Osse steker die ontsnapte uit PI in Vught, houdt vol: ‘Ik heb echt mezelf verdedigd’
  PREMIUM

  Osse steker die ontsnapte uit PI in Vught, houdt vol: ‘Ik heb echt mezelf verdedigd’

  DEN BOSCH/OSS - ,,Ik heb echt mezelf verdedigd.” Dat zei Ossenaar Murat Ç. (22) tegen de rechter in het door hem aangespannen hoger beroep in zijn zaak. Op 31 december 2018 stak de man een 50-jarige plaatsgenoot met een mes in nek, rug, schouder en enkel, na een ruzie over drugs. De rechtbank geloofde eerder niet in zijn beroep op noodweer en legde hem voor een ‘poging tot doodslag’ een celstraf op van 30 maanden onvoorwaardelijk.
 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen