Volledig scherm
PREMIUM
De route van de Heesche Hop-On Hop-Off. © Stichting Aangenaam Heesch

Hop-On Hop-Off gaat Heesch glimlach geven

HEESCH - Bijna rijdt de Hop-On Hop-Off Bus door Heesch. Om mensen gratis van A naar B te brengen. Maar vooral om het leven in het dorp fijner maken, zeker voor wie zich wel eens eenzaam voelt. 

Het busje is er al en sinds enkele dagen bestaat ook de route. Zestien kilometer lang, kriskras door Heesch, vanaf de Cereslaan aan de ene tot en met de Elzenseloop helemaal aan de andere kant van de kom.

  1. Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    OSS - Verbazing bij de wijkagenten van Ruwaard in Oss dinsdagmiddag. Ze kregen een foto toegestuurd van een getuige die een auto spoorbomen zag omzeilen om het spoor over te steken bij de spoorwegovergang aan de Braakstraat in Oss. Dit is de plek waar het tragische ongeval met de Stint zich vorig jaar voltrok, waarbij vier kinderen om het leven kwamen. ,,Gebruik je verstand, want dit is gewoon bizar!”, reageert de wijkagent.