Een impressie van het interieur van de BurgerMe aan de Kruisstraat in Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het interieur van de BurgerMe aan de Kruisstraat in Oss. © BurgerMe

Horecanieuws: BurgerMe opent eind april als eerste grote hamburgerketen in Oss

OSS - Na bijna zeven jaar krijgt het Osse centrum eindelijk weer een eigen vestiging van een grote broodjesketen. BurgerMe opent eind april namelijk de deuren aan de Kruisstraat. Franchiser Christiaan van Sinten heeft er zin in. ,,De driehoek van Oss, Heesch en Berghem is gewoon top.”

Al sinds begin december sieren posters van de nog jonge Duitse keten de ruiten van het restaurant aan de Kruisstraat, waar voorheen Sunrise Argentina te vinden was. BurgerMe wilde er dolgraag de volgende vestiging openen. Het enige dat nog ontbrak was een franchisenemer

  1. Dromen zijn leuk, maar in Reek overdrijven ze een beetje
    PREMIUM
    Column

    Dromen zijn leuk, maar in Reek overdrij­ven ze een beetje

    Een mens moet dromen, natuurlijk. Dromen maken dingen mogelijk, of het nou een opgeruimd huis is, of iets heel groots in de verre toekomst. Mijn kindjes dromen dat ze brandweerman worden, en voetballer, en een beroemde TikTokker. Ík droom dat ze later schrijver worden, minister-president, of chirurg. Waarschijnlijk worden ze financial controller, accountmanager, en lifecoach ofzo, maar goed, dromen is leuk, ook als je weet dat ze waarschijnlijk niet uit zullen komen. Juist nu, nu de werkelijkheid een soort nachtmerrie is geworden, met een dodelijk virus en een lockdown die maanden duurt.