Jessica Laurense uit Wijchen is algemeen manager bij Zizo, de nieuwe dienstverlener uit Uden. Bij haar thuis verzorgt Patricia Thomassen diverse huishoudelijke taken.
Volledig scherm
PREMIUM
Jessica Laurense uit Wijchen is algemeen manager bij Zizo, de nieuwe dienstverlener uit Uden. Bij haar thuis verzorgt Patricia Thomassen diverse huishoudelijke taken. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Je werkgever die je schoonmaak betaalt? Het is mogelijk via de Udense dienstverlener Zizo

UDEN - Je werkgever die je schoonmaak betaalt? Het is mogelijk via Zizo, een nieuwe activiteit van Total Care in Uden. De poets van de werkgever als wapen in de hevige strijd om het steeds schaarser wordende personeel.   

  1. Osse profvoetballer (26) krijgt celstraf voor geweld in Jamin; slachtoffer durft niet meer naar snoepwinkel
    PREMIUM

    Osse profvoet­bal­ler (26) krijgt celstraf voor geweld in Jamin; slachtof­fer durft niet meer naar snoepwin­kel

    DEN BOSCH/OSS - Een explosie van geweld in het bijzijn van kinderen en een zwangere winkelmedewerkster. Zo omschreef de rechtbank in Den Bosch maandag de manier waarop Ossenaar A.T. (26) op 8 juni 2021 met vuist en voet tekeer ging tegen een klant van de Jamin. De man, werkzaam als profvoetballer in Turkije, kreeg een celstraf van 4 maanden, waarvan 1 maand voorwaardelijk voor een poging tot zware mishandeling.