Zwerfafval bij 't Wild, gemeente Oss, langs de Maas. Het vrachtwagentje op de achtergrond is al helemaal vol geladen met rommel die hier óók lag.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwerfafval bij 't Wild, gemeente Oss, langs de Maas. Het vrachtwagentje op de achtergrond is al helemaal vol geladen met rommel die hier óók lag. © Laura Romanillos

Jongens schamen zich en ruimen rommel aan Maas bij 't Wild zelf op

Update‘t WILD - Ze waren geschrokken van de aandacht, Boyd van der Voorn uit Kerkdriel, en zijn vrienden. En dus zijn ze maandag na hun werk snel naar 't Wild gereden om de rommel, die ze zelf achter hadden gelaten, langs de Maas weer op te ruimen. 

  1. ‘Heus niet álle buitenlanders zijn slecht’
    PREMIUM
    Column

    ‘Heus niet álle buitenlan­ders zijn slecht’

    Weet u hoe vaak ik de afgelopen week heb gehoord, ‘dat heus niet álle buitenlanders slecht zijn’? Vergoelijkend werd het uitgesproken, de sprekers van deze woorden vond zichzelf heel ruimdenkend, gunden die buitenlanders een disclaimer: hun huidskleur of paspoort betekende niet per definitie dat ze slecht waren, er was ook een kans dat het wel meeviel met ze. Ik schreef over de onderwerpen die erbij hoorden, ik schreef de andere woorden die ze zeiden wél op, maar deze niet. Té gênant.