Volledig scherm
PREMIUM
Afke Boukje en Jasper Spierings bij de landwinkel in aanbouw. © Van Assendelft

Kaas, kinderen en kalfjes bij totaal vernieuwd Boer Spierings in Oss

OSS- Met een beetje hulp uit Brussel en Brabant kan Boer Spierings zijn droomplan uitvoeren. Binnenkort opent aan de Oijenseweg een totaal vernieuwde winkel, slagerij, én kinderopvang op het platteland. 

Met grote passen beent Jasper Spierings over de betonnen vloer. Hier komt straks de slagerij, daar loop je zó de kaasmakerij in en via die ruiten heb je al die tijd een prachtig uitzicht op de skyline van Oss. Het mooiste stukje van de rondleiding heeft de ondernemer voor het laatst bewaard. Op het dak van de nieuwe landwinkel komt namelijk een kinderopvang. Grote ruiten bieden vanaf daar een doorkijkje naar de koeienstal. ,,Met wat geluk zien de kinderen hier straks een kalfje geboren worden", zegt Spierings. ,,Dat is toch prachtig? Zo leren ze pas echt iets over de natuur en het buitenleven.”

  1. Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    OSS - Verbazing bij de wijkagent van Ruwaard in Oss dinsdagmiddag. Ze kreeg een foto toegestuurd van een getuige die een auto spoorbomen zag omzeilen om het spoor over te steken bij de spoorwegovergang aan de Braakstraat in Oss. Dit is de plek waar het tragische ongeval met de Stint zich vorig jaar voltrok, waarbij vier kinderen om het leven kwamen. ,,Gebruik je verstand, want dit is gewoon bizar!”, reageert wijkagent Sandra de Veer.