Esther Plante is de nieuwe directeur-bestuurder van stichting VPTZ Oss-Maasland, waaronder hospice Oase en Zorg Thuis in Oss vallen. Achter haar een deel van het team.
Volledig scherm
PREMIUM
Esther Plante is de nieuwe directeur-bestuurder van stichting VPTZ Oss-Maasland, waaronder hospice Oase en Zorg Thuis in Oss vallen. Achter haar een deel van het team. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Kwartiermaker Groene Engel ziet in hospice Oase nieuwe uitdaging: ‘Al jaren tekort op exploitatie’

OSS - Van de levendigheid van een populair podium met café naar de stervensbegeleiding in een hospice en de thuissituatie. Esther Plante is de nieuwe directeur-bestuurder van VPTZ Oss-Maasland, waaronder hospice Oase en Zorg Thuis vallen. Zij heeft als belangrijkste opdracht om de exploitatie structureel gezond te maken. 

 1. Aankomst vierde vaccin bij Movianto in Oss: ‘Historisch moment, maar het is niet heel veel’
  PREMIUM

  Aankomst vierde vaccin bij Movianto in Oss: ‘Historisch moment, maar het is niet heel veel’

  OSS - Bij Movianto in Oss kwam maandagmorgen het vierde vaccin tegen corona binnen. Een pallet met acht dozen Janssen-vaccins en vier doosjes met wikkels werd afgeleverd. ,,Een historisch moment, dat wel. Maar je ziet wel weer dat het niet veel is”, zei manager Michiel Heller van Movianto. Hij gebruikte de gelegenheid om duidelijk te maken dat alle vaccins zo snel mogelijk weer worden verder verspreid.
 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen