De organisatie van de Lithse Kwis zit letterlijk met de handen in het haar als de website het begeeft tijdens een eerdere uitvoering van het evenement. De organisatie heeft nu een auto puzzeltocht uitgezet.
Volledig scherm
De organisatie van de Lithse Kwis zit letterlijk met de handen in het haar als de website het begeeft tijdens een eerdere uitvoering van het evenement. De organisatie heeft nu een auto puzzeltocht uitgezet. © Lithse Kwis.

Lithse kwis gaat de auto in

LITH - De Lithse Kwis, de organisatie van de plaatselijke kwis, heeft een auto puzzeltocht opgezet. Die wordt zondag 28 fabruari vanaf 11.00 verreden. De inschrijving is inmiddels geopend. Deelname kost tien euro per auto.

 1. Bewoners in de Berghemse Kerkstraat worden nu toch verlost van ‘rammelklinkers’

  Bewoners in de Berghemse Kerkstraat worden nu toch verlost van ‘rammel­klin­kers’

  BERGHEM/OSS - ,,Als je hier overheen fietst, rammelt het gebit uit je mond.” Een bewoner van de Kerkstraat in Berghem geeft aan wat er niet deugt aan de weg die een paar jaar geleden nog van voor tot achter werd vernieuwd. De klinkers in de straat liggen los op een harde ondergrond. Daardoor ontstaan er steeds bredere voegen. Nadat de gemeente eerder weigerde in te grijpen, wordt nu toch werk gemaakt van een snel herstel.
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome