Volledig scherm
© Shutterstock

Man in elkaar geslagen nadat hij groepje jongeren aanspreekt die met ziektes schelden in Oss

OSS - Een man is zaterdagavond in Oss in elkaar geslagen door drie jongens en een meisje nadat hij ze had aangesproken, omdat ze met de meest vreselijke ziektes naar voorbijgangers riepen. Dit gebeurde in het bijzijn van zijn 13-jarige zoontje en diens vriendje. 

De man liep samen met zijn zoontje en het vriendje rond 21.15 uur over de Amsteleindstraat in Oss. Op het voetpad achter restaurant Montimar spreekt hij de drie jongens en het meisje aan die met de ziektes aan het schelden zijn naar voorbijgangers.

Dit wordt hem niet in dank afgenomen. Er wordt meteen op hem ingeslagen en hij weet maar net een werkende taser van zijn hoofd te weren. Hij krijgt wel een paar rake pijnlijke klappen op zijn hoofd. 

Na enige tijd weet hij te ontkomen en rent hij samen met zijn zoontje en diens vriendje naar huis. Daar wordt hij, terwijl hij 112 belt, nog een keer in elkaar geslagen door twee jongens van het groepje. 

De politie zoekt getuigen van deze openlijke geweldpleging. 

  1. Dromen zijn leuk, maar in Reek overdrijven ze een beetje
    PREMIUM
    Column

    Dromen zijn leuk, maar in Reek overdrij­ven ze een beetje

    Een mens moet dromen, natuurlijk. Dromen maken dingen mogelijk, of het nou een opgeruimd huis is, of iets heel groots in de verre toekomst. Mijn kindjes dromen dat ze brandweerman worden, en voetballer, en een beroemde TikTokker. Ík droom dat ze later schrijver worden, minister-president, of chirurg. Waarschijnlijk worden ze financial controller, accountmanager, en lifecoach ofzo, maar goed, dromen is leuk, ook als je weet dat ze waarschijnlijk niet uit zullen komen. Juist nu, nu de werkelijkheid een soort nachtmerrie is geworden, met een dodelijk virus en een lockdown die maanden duurt.