Volledig scherm
Ben Lucas van MSD (rechts) overhandigt de cheque aan Frits Hirschstein, oprichter en directeur van KiKa. © MSD

Medewerkers MSD halen 115.000 euro op voor KiKa

OSS - Geneesmiddelenbedrijf MSD heeft woensdag een flinke donatie gedaan aan KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. De medewerkers van het bedrijf zamelden dit jaar met allerlei acties ruim 57.000 euro in. Dat bedrag is door de werkgever verdubbeld tot de respectabele som van ruim 115.000 euro. 

Het oorspronkelijke bedrag werd bijeen gebracht door medewerkers die zich lieten sponsoren bij het schaatsen in Oostenrijk, rennen tijdens diverse ‘Runs for KiKa’, fietsen en triathlons door het hele land. ,,Ik ben heel trots om namens MSD en al die sportieve collega’s zo’n fantastisch bedrag te kunnen overhandigen. We laten hiermee zien dat we achter het geweldige werk van KiKa staan”, zegt Ben Lucas, managing director van MSD Nederland. 

Frits Hirschstein, oprichter en directeur van KiKa, reageert: ,,MSD is al bijna vijftien jaar ambassadeur en sponsor van KiKa. Dat is structurele steun in optima forma!” Het ingezamelde geld wordt besteed aan onderzoek in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.