Het hofje tussen de Sint Sebastiaanstraat en Sint Anthoniusstraat in Oss, waar vijftien jaar geleden Boudewijn Kerbusch werd doodgeschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hofje tussen de Sint Sebastiaanstraat en Sint Anthoniusstraat in Oss, waar vijftien jaar geleden Boudewijn Kerbusch werd doodgeschoten. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Moord op vishandelaar uit Oss leidt naar misdaadfamilie

Cold caseBoudewijn Kerbusch, een vishandelaar uit Oss, wordt in 2004 doodgeschoten. De politie staakt al binnen drie maanden het onderzoek, terwijl Ierse collega’s een mogelijke link leggen met Christopher Kinahan, een van de grootste misdadigers van Europa.

  1. ‘Sinterklaas is helaas overleden aan corona’
    PREMIUM
    Column

    ‘Sinter­klaas is helaas overleden aan corona’

    ,,Lieve jongens en meisjes, het is met een zwaar gemoed dat ik jullie dit trieste nieuws moet vertellen. Sinterklaas is besmet met het coronavirus, en temidden van al zijn pieten is hij eerder deze week overleden. Wij, de pieten, zijn bedroefd, maar ook dankbaar voor de vele, vele, jaren die we met hem hebben mogen doorbrengen. Hij is nu naar zijn laatste rustplaats, gezien zijn heilige status zal die minstens net zo mooi zijn als zijn paleis hier in Spanje, dus treur niet.”