Motorrijder gewond bij frontale botsing met auto in Lith

videoLITH - Een motorrijder is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een frontale botsing met een auto op de Meester van Coothstraat in Lith. Ambulancepersoneel gaf hem eerste hulp, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. 

Vermoedelijk kwam de auto uit de zijstraat de Kesselsegraaf rijden, waar een STOP-bord staat, en sloeg af op de Meester van Coothstraat. Ook staat er een spiegel op de hoek van de weg om eventueel tegemoetkomend verkeer te zien. 

Toch werd de motorrijder frontaal geraakt. De bestuurder van de motor viel hierbij hard op de weg en raakte gewond. Hij is in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd door de botsing en moeten worden weggetakeld. De politie kwam om onderzoek te doen naar de toedracht. 

Volledig scherm
Motorrijder gewond bij frontale botsing met auto in Lith © Gabor Heeres / Foto Mallo
  1. Milco Abrahams springt naast WK-prijzen: ‘Foute sprong gaat toch in je hoofd zitten’
    PREMIUM

    Milco Abrahams springt naast WK-prij­zen: ‘Foute sprong gaat toch in je hoofd zitten’

    OSS - Het is zuur voor Milco Abrahams: hij moest zelf zijn deelname aan het WK trampolinespringen in Tokio bekostigen en het leverde niet eens het gewenste resultaat op. De 18-jarige Ossenaar had ingezet om op minimaal een halve finaleplek. De realiteit bleek weerbarstiger: op alle drie de onderdelen waar hij uitkwam, strandde hij in de kwalificaties. ,,Een foute sprong gaat toch in je hoofd zitten”