Volledig scherm
PREMIUM
Tribute Around Town, het reizende festival voor tribute acts © Tributeworld

Muzikale kroegentocht vol tributebands: ‘Je weet wat je krijgt’

TributeOSS - Tribute Around Town is een muzikale kroegentocht vol tribute bands. Dit weekend is het festival in het Osse centrum te vinden. ,,Het grote voordeel van een tribute band is dat je precies weet wat je krijgt. Als je naar een Beatles tribute gaat, krijg je de hele avond nummers van The Beatles. Vind je dat niks, moet je er vooral niet naartoe gaan", zegt Jerry Kepers met een lach. 

Kepers is de man achter Tribute Around Town, het festival met tribute bands dat dit weekend Oss opnieuw aandoet. Kepers runt een boekingskantoor waarbij bands aangesloten zijn die zich stuk voor stuk specialiseren in het oeuvre van één enkele grote band of artiest.

 1. Honderdjarige Jet Wolters wás de krant
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Honderdja­ri­ge Jet Wolters wás de krant

  Honderd jaar geleden werd ze geboren. Honderd jaar geleden ook kwam ze voor het eerst in de krant. In de Stad Oss stond ze bij de geboorteberichten van de burgerlijke stand: Henriëtta Maria Wolters, dochter van Theodorus A. Wolters en Petronella M. Smits. In februari 1920 was dat, nog onwetend van de rol die voor haar was weggelegd in de Osse dag- en weekbladpers. Vorige week is ze honderd jaar geworden en daarom vandaag opnieuw in de krant.
 2. Justitie luisterde en keek maanden mee in ‘het kantoor’ van Martien R. en zijn organisatie
  PREMIUM
  Live

  Justitie luisterde en keek maanden mee in ‘het kantoor’ van Martien R. en zijn organisa­tie

  DEN BOSCH/OSS - Politie en justitie hebben maandenlang stiekem in de keuken kunnen kijken van Martien R. en zijn handlangers. Dat bleek maandag tijdens de rechtszaak in Den Bosch. Niet alleen zijn gesprekken in ‘het kantoor’ aan de Hoogheuvelstraat in Oss langdurig afgeluisterd, ook zijn er beeldopnamen gemaakt van alle handelingen die in de schuur achter een woonwagen werden verricht.