Op een veilingsite kan men bieden op het allereeste biertje. De opbrengst is ter ondersteuning van de plaatselijke horeca. Willem van Tilburg, Twan van Zandvoort, Bart van Gaal en Mark van den Bogaert (vnr) met een biertje aan de bar bij Smaak Catering te Schaijk.
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
PREMIUM
Op een veilingsite kan men bieden op het allereeste biertje. De opbrengst is ter ondersteuning van de plaatselijke horeca. Willem van Tilburg, Twan van Zandvoort, Bart van Gaal en Mark van den Bogaert (vnr) met een biertje aan de bar bij Smaak Catering te Schaijk. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Na Den Bosch nu Schaijk: aller-allereerste pilsjes, etentjes en knipbeurten gaan onder de hamer

SCHAIJK - Het aller-allereerste onbeperkte spareribs-etentje. De aller-allereerste knipbeurt voor hem of haar als het weer mag of de aller-allereerste yogales met een lekker drankje erbij. Het zijn de eerste ‘veilingstukken’ waar vanaf zondagmiddag 14.00 uur een week op geboden kan worden via de veilingsite schaijk.allerallereerste.nl. 

 1. Bewoners in de Berghemse Kerkstraat worden nu toch verlost van ‘rammelklinkers’

  Bewoners in de Berghemse Kerkstraat worden nu toch verlost van ‘rammel­klin­kers’

  BERGHEM/OSS - ,,Als je hier overheen fietst, rammelt het gebit uit je mond.” Een bewoner van de Kerkstraat in Berghem geeft aan wat er niet deugt aan de weg die een paar jaar geleden nog van voor tot achter werd vernieuwd. De klinkers in de straat liggen los op een harde ondergrond. Daardoor ontstaan er steeds bredere voegen. Nadat de gemeente eerder weigerde in te grijpen, wordt nu toch werk gemaakt van een snel herstel.
 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn
  Play

  Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn