Volledig scherm
PREMIUM
Michel vd Akker (middenlinks/HVCH) is Erp aanvoerder Koen van Deurzen (rechts) te snel af. © BD / Peter van Huijkelom

NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’

HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.

De vereniging heeft als doelstelling om met zoveel mogelijk zelfopgeleide spelers en speelsters in de eerste elftallen op een zo hoog mogelijk niveau uit te komen. De kennis en kunde van NEC moet de club uit Heesch gaan helpen. Daarbij is een goede opleiding voor de jeugd cruciaal. Ook de trainers en coaches van HVCH krijgen via workshops en clinics de kans om zich verder te ontwikkelen.

  1. 
Staking bij Bergoss was ‘eerste klapper’ voor SP
    Stille getuigen

    Staking bij Bergoss was ‘eerste klapper’ voor SP

    OSS - Nederland heeft een 'rijke’ geschiedenis aan stakingen, zo bewijst het onlangs verschenen ‘Groot Stakersboek’. Ze waren er voor meer loon, betere werkomstandigheden, kortere werkduur, minder werkdruk en veel andere als onrechtvaardig beschouwde omstandigheden van de werkende mens. Geen sector of beroepsgroep blijkt ontkomen te zijn aan 'de stakingsbacil', zoals De Stad Oss het in 1922 noemde. Zelfs de bakkers in Oss en omgeving zijn ooit gaan staken.