Volledig scherm
PREMIUM
Osse VMBO’ers nemen een kijkje bij Heesen Yachts. © Ruud Rogier Fotobureau

Nieuwe talentenbeurs moet 2600 jongeren aan Osse bedrijven koppelen

OSS - Honderd bedrijven, 2600 leerlingen, twaalf uur lang. De nieuwe Talentenbeurs in de Rusheuvel in Oss belooft één van de grootste van de regio worden. Talloze werkgevers hopen er broodnodig nieuw personeel vinden.

Tijdens het evenement op dinsdag 1 oktober moet de grootste hal van de Rusheuvel bomvol staan met werkgevers uit Oss en verre omgeving. Van 09.00 tot 21.00 uur krijgen ze er de kans zich voor te stellen aan scholieren, mbo’ers, docenten en werkzoekenden. Elk bedrijf krijgt een stand van dezelfde afmetingen. Zo maken kleine ondernemers net zo veel kans om de aandacht te trekken als grote bedrijven. 

  1. ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’
    Column

    ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’

    OSS - Hoewel mijn eigen eenmalige deelname aan de Kako, lang, lang, geleden, geen daverend succes was, had ik het geweldig gevonden als mijn kinderen wél van het kinderkampsoort geweest waren. Twee keer fietste ik een week lang met ze door het bos naar de plaatselijke variant, ze ijs, snoep, een overdosis Netflix en alles wat god nog meer verboden heeft in het vooruitzicht stellend, in ruil voor een beetje enthousiasme. Maar het werd niets. Jammer, begrijpelijk en herkenbaar: ook ik had me op kamp gevoeld als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene.