Volledig scherm
PREMIUM
Osse VMBO’ers nemen een kijkje bij Heesen Yachts. © Ruud Rogier Fotobureau

Nieuwe talentenbeurs moet 2600 jongeren aan Osse bedrijven koppelen

OSS - Honderd bedrijven, 2600 leerlingen, twaalf uur lang. De nieuwe Talentenbeurs in de Rusheuvel in Oss belooft één van de grootste van de regio worden. Talloze werkgevers hopen er broodnodig nieuw personeel vinden.

Tijdens het evenement op dinsdag 1 oktober moet de grootste hal van de Rusheuvel bomvol staan met werkgevers uit Oss en verre omgeving. Van 09.00 tot 21.00 uur krijgen ze er de kans zich voor te stellen aan scholieren, mbo’ers, docenten en werkzoekenden. Elk bedrijf krijgt een stand van dezelfde afmetingen. Zo maken kleine ondernemers net zo veel kans om de aandacht te trekken als grote bedrijven. 

  1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
    PREMIUM
    Stille getuigen

    Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

    De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.