Volledig scherm
© Thinkstock

Noodweer in Geffen zorgt voor voortijdig einde tweede dag jeugdvakantiewerk

GEFFEN - De tweede dag van de jeugdvakantiewerk Geffen is noodgedwongen ingekort. Het regent en onweert dermate hevig dat de organisatie besloten heeft om het programma dinsdagmiddag af te gelasten. Ouders worden gevraagd om hun kinderen op te komen halen aan het terrein op de Bredeweg.

Morgen gaat het programma, als het goed is, verder met uitstapjes naar Hemelrijk en Elckerlyc. Donderdag volgen er bosspelen en vrijdag vormt een programma in het dorp de afsluiting van de vijfdaagse. 

  1. Nieuw werk van Martin Jan van Mourik uit Ravenstein over Adolf en Philips van Kleef: 'Nog nooit zo trots geweest op een boek’
    PREMIUM

    Nieuw werk van Martin Jan van Mourik uit Ravenstein over Adolf en Philips van Kleef: 'Nog nooit zo trots geweest op een boek’

    RAVENSTEIN - Hij heeft een boekenplank vol geschreven. Althans, over het Nederlands recht. Maar het nieuwste boek van emeritus hoogleraar notarieel- en privaatrecht Martin Jan van Mourik (1943) uit Ravenstein heeft een geschiedkundige inhoud. ,,Ik ben nog nooit zo trots geweest op een boek. Dit verhaal was nog niet verteld, terwijl het echt verteld moet worden.”