Jamel Feddou (rechts) en zijn cursisten van De Wolf Gym gebruiken soms de theaterzaal van het Zuiderstrandtheater voor hun oefeningen. Het theater komt hoogstwaarschijnlijk naar Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
Jamel Feddou (rechts) en zijn cursisten van De Wolf Gym gebruiken soms de theaterzaal van het Zuiderstrandtheater voor hun oefeningen. Het theater komt hoogstwaarschijnlijk naar Oss. © Frank Jansen

Nu een wat troosteloos geheel. Komt theater uit de Scheveningse duinen naar de Raadhuislaan in Oss?

OSS/SCHEVENINGEN/DEN HAAG - Van de prachtige duinen en sfeervolle Scheveningse haven naar de Raadhuislaan. Het Zuiderstrandtheater komt hoogstwaarschijnlijk naar Oss. Het is nu een verlaten, troosteloos gebouw, maar kan Oss er straks weer een prachtig theater aan hebben?  Het Brabants Dagblad ging alvast kijken. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.