Volledig scherm
stockbd file © Thinkstock

Ongeluk met drie auto's op A50 bij Oss

OSS - Een ongeluk met drie auto’s heeft donderdagmiddag voor een file op de A50 in de richting van Arnhem gezorgd. De linkerrijstrook was tijdelijk dicht.

Tussen Nistelrode en Ravenstein moesten weggebruikers rond half 5 rekening houden met vertraging. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en of er gewonden zijn gevallen, is niet duidelijk.

  1. Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    Verbazing bij wijkagent Oss over auto die spoorbomen omzeilt op plek van tragisch ongeval met Stint: ‘Dit is bizar gedrag!’

    OSS - Verbazing bij de wijkagent van Ruwaard in Oss dinsdagmiddag. Ze kreeg een foto toegestuurd van een getuige die een auto spoorbomen zag omzeilen om het spoor over te steken bij de spoorwegovergang aan de Braakstraat in Oss. Dit is de plek waar het tragische ongeval met de Stint zich vorig jaar voltrok, waarbij vier kinderen om het leven kwamen. ,,Gebruik je verstand, want dit is gewoon bizar!”, reageert wijkagent Sandra de Veer.