Volledig scherm
PREMIUM
Roland en Margot Meulenbroek van Millbrooks in Nuland tussen hun massieve voertuigen. © Jan Zandee

Opkomst van Dodge Ram, Ford Raptor en andere stoere ‘benzineslurpers’ in regio

RAVENSTEIN/ERP/NULAND - Grote pick-uptrucks worden steeds populairder in deze regio. Dat merken ook de regionale dealers. Met name zzp'ers rijden zo'n luxe Amerikaanse bak met een opmerkelijk grote trekkracht. En achterin bijna altijd een flinke lpg-tank.

Quote

Het is zakelijk interes­sant en ook nog eens luxer

Roland Meulenbroek, eigenaar van Millbrooks in Nuland

Met een indrukwekkende grill, grote koplampen, stoere uitstraling én hoge instap ogen ze imposant tussen de andere auto's op de weg: de pick-up. Hoewel het aantal Amerikaanse auto's op de Nederlandse wegen volgens cijfers van brancheorganisatie Bovag al jarenlang stabiel is, merken regionale dealers dat deze stoere karren steeds populairder worden bij een groot publiek.

  1. Weer grote politie-actie bij woonwagenkamp in onderzoek naar Martien R.: bewoners moeten tijdelijk weg

    Weer grote politie-ac­tie bij woonwagen­kamp in onderzoek naar Martien R.: bewoners moeten tijdelijk weg

    LITH - Op het woonwagenkamp aan de Maasstraat in Lith is donderdagmorgen een grote politieactie gaande. Het gaat om een volgend onderzoek in operatie Alfa, naar Martien R. en zijn familie. De actie is qua grootte vergelijkbaar met die op het woonwagenkamp in Oss, vorige week. Ook in een bedrijf en huis in Oss wordt onderzoek gedaan, en dit keer ook buiten de regio: in een chalet op een vakantiepark in Friesland.