De Heschepad schampt het Osse centrum aan de oostkant. Over een paar jaar moet de ring van rood asfalt rond het centrum gesloten zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De Heschepad schampt het Osse centrum aan de oostkant. Over een paar jaar moet de ring van rood asfalt rond het centrum gesloten zijn. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Oss krijgt ring van rood asfalt rond centrum: ‘Uitstralen dat fietsers welkom zijn’

OSS - Een ring van rood asfalt bezegelt over een paar jaar de afronding van het grootste centrumplan in Oss van de afgelopen decennia. Als het Walkwartier in 2023 is opgeleverd, worden de straten eromheen omgevormd tot fietsstraat. ,,Auto's zijn nog steeds welkom, maar fietsen spelen de hoofdrol.” 

 1. Op platte kar achter zijn oude, vertrouwde tractor wordt Adriaan naar zijn laatste rustplaats gebracht
  PREMIUM

  Op platte kar achter zijn oude, vertrouwde tractor wordt Adriaan naar zijn laatste rustplaats gebracht

  GEFFEN - Er stond een veel modernere en luxere trekker in de schuur. Maar Adriaan van Zandvoort nam altijd de oude Ursus als hij op pad ging. Met zijn zilvergrijze lokken in de herrie en dieseldampen van de puffende oldtimer was hij in zijn element. Maandag reden zijn zoon en dochter hem met diezelfde Ursus op de platte kar naar zijn laatste rustplaats. Precies volgens zijn laatste wens werd hij naast de Geffense kerk ten grave gedragen.
 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open