Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Oss moet toch kijken naar foutparkeerders Seringenhof

DEN HAAG/OSS - De gemeente Oss moet toch poolshoogte gaan nemen op de Seringenhof in Oss waar een bewoonster klaagt over foutparkeerders. Dit vindt de Raad van State waar de vrouw op 21 december naar toe stapte.

 1. 200 euro voor een knipbeurt om 5 uur 's ochtends: ‘Gun ze graag een extraatje’

  200 euro voor een knipbeurt om 5 uur 's ochtends: ‘Gun ze graag een extraatje’

  OSS - Nog even en dan is het gedaan met de coronakapsels -typerend door onder meer uitgroei, gespleten haarpunten en nekmatten waar menig Hagenees jaloers op zou zijn- in Nederland. Woensdag 3 maart mogen kapsalons en barbershops hun deuren weer openen. Maar wie nét even wat meer zijn best doet en bereid is diep in de buidel te tasten, is bij herenkapsalon Kei Scherp in Oss nog een paar uur eerder aan de beurt.
 2. Osse duivenhouders op hoge poten naar minister omdat stationschef de duiven terug op de trein zette
  Stille Getuigen

  Osse duivenhou­ders op hoge poten naar minister omdat stations­chef de duiven terug op de trein zette

  OSS - Oss mocht zich vorige week verheugen op bijzondere belangstelling vanuit Den Haag: van twee bewindspersonen en één lid van de volksvertegenwoordiging. Minister Koolmees van Sociale Zaken kwam digitaal informeren naar het succes van een scholingsproject voor statushouders, staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken dronk via een beeldscherm belangstellend koffie met vijf ondernemers. Alleen Kamerlid Thierry Baudet kwam in persoon naar Oss. Niet om te horen hoe Oss het maakt, maar om voor de naderende Tweede Kamerverkiezingen zieltjes te winnen. Haagse contacten in soorten en maten.
 3. OM eist zes jaar cel tegen man (47) uit Heeswijk-Dinther voor drogeren, verkrachten en aanranden van vrouwen
  PREMIUM

  OM eist zes jaar cel tegen man (47) uit Hees­wijk-Din­ther voor drogeren, verkrach­ten en aanranden van vrouwen

  DEN BOSCH/HEESWIJK-DINTHER - Huibert van E. (47) lokte volgens het Openbaar Ministerie samen met zijn partner nietsvermoedende, vaak kwetsbare vrouwen naar hun woning in Heeswijk-Dinther voor ‘een kop koffie’. Het stel drogeerde in 2019 twee slachtoffers en verkrachtte hen, nadat ze het bewustzijn verloren. Officier van justitie G. Burgers eiste vrijdag bij de rechtbank in Den Bosch een celstraf van 6 jaar.
 1. Trein ramt bus in Göteborg
  Play

  Trein ramt bus in Göteborg

 2. Van der Staaij reageert op doodswens Arnhemse politicus aan SGP'ers
  Play

  Van der Staaij reageert op doodswens Arnhemse politicus aan SGP'ers