Jan van Erp praat met Peter van Hoogstraten (groene ruitjesblouse) over het gasvrij maken van de woning uit 1976, van laatstgenoemde in Berghem.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan van Erp praat met Peter van Hoogstraten (groene ruitjesblouse) over het gasvrij maken van de woning uit 1976, van laatstgenoemde in Berghem. © Van Assendelft Fotografie

Oss Schakelt Door bestaat een jaar, maar kan nu pas de boer op om meer burgers te overtuigen van actie

OSS - Zonnepanelen, spouwmuurisolatie, energiezuinigere apparaten, groene daken. Steeds meer inwoners van Oss en zijn dorpen maken hun woning duurzamer. Cijfers zijn niet bekend, maar Oss Schakelt Door draagt er vast een steentje aan bij. Het energiebesparingsprogramma van de gemeente bestaat precies één jaar.

  1. Musicus Herman Heins zorgde 94 jaar geleden voor muziek in de Osse Kerkstraat
    Stille Getuigen

    Musicus Herman Heins zorgde 94 jaar geleden voor muziek in de Osse Kerkstraat

    OSS - Voor liefhebbers van ‘vinyl’ heeft Oss een nieuw walhalla nu aan de Burgwal platenzaak Will’m zijn deuren heeft geopend. Tienduizend Lp's en singletjes schijnen er in deze platenhemel voorhanden te zijn. Tussen 1967 en 2016 zat in de platenzaak het muziekhuis Arons, dat in 1950 begon aan de Ridderstraat en in totaal 66 jaar lang een brede sortering muziekinstrumenten en platen verkocht.