Volledig scherm
Rene van der Gijp. © Pim Ras (AD)

Osse Lievekamp strikt René van der Gijp voor eerste theatershow buiten Rotterdam

OSS - Oud-voetballer René van der Gijp staat op dinsdag 3 december in theater De Lievekamp met GIJP Live!. Oss is daarmee pas de tweede stad waar de voorstelling te zien is, na twee eerdere uitvoeringen in Rotterdam. Naast Van der Gijp schuiven nog twee andere prominenten uit de voetbalwereld aan.

De Lievekamp is achter de schermen al tijden bezig met de goedlachse analist. In eerste instantie wilde het theater zelfs een Osse uitvoering van Voetbal Inside op de planken brengen, met Van der Gijp, Genee én Derksen. Maar dat bleek vanwege de drukke agenda van de heren onmogelijk. Toen Van der Gijp deze zomer voor het eerst een eigen theaterproductie opvoerde, was De Lievekamp er als de kippen bij om de show naar Oss te halen. 

De oud-speler van onder meer Sparta, PSV en Oranje praat op het podium twee uur lang over zijn tijd als speler, zijn televisiewerk en persoonlijke zaken. Daarbij krijgt hij hulp van twee andere beroemdheden. In Rotterdam waren dat bijvoorbeeld Wim Kieft, Hans Kraay jr. en Michel van Egmond. 

Kaarten voor GIJP Live! zijn te verkrijgen vanaf 15 euro. De show begint om 20.15 uur.