Volledig scherm
De Dommelstraat in Oss, waar de politie na de dood van een 25-jarige man dinsdagavond een pand doorzocht. © Gabor Heeres/Foto Mallo

Ossenaar (25) stierf niet-natuurlijke dood, vader nog in coma

OSS - De politie gaat er van uit dat de 25-jarige Ossenaar die maandag overleed in het ziekenhuis, een niet-natuurlijke dood is gestorven. Verder onderzoek moet aan het licht brengen wat de doodsoorzaak is geweest. Dinsdag werd ook een 50-jarige Ossenaar onwel. Volgens betrouwbare bronnen gaat het om de vader van de overleden man. 

De vader wordt kunstmatig in coma gehouden in het ziekenhuis, volgens de politie is zijn situatie niet levensbedreigend. De politie heeft dinsdag op drie plaatsen in Oss huiszoeking gedaan. Daarbij gaat het om de woonhuizen van vader en zoon en een bedrijfspand. Waar de zoekactie op gericht was, wil de politie niet zeggen. 

Voetbalvereniging DESO uit Oss, waar vader en zoon samenspeelden in het vijfde elftal, heeft voor komend weekeinde alle wedstrijden afgelast. De KNVB heeft daarmee ingestemd, zegt een woordvoerder. 

  1. Gesteggel over rotonde óf stoplichten aan de Graafsebaan Heesch bij Raad van State
    PREMIUM

    Gesteggel over rotonde óf stoplich­ten aan de Graafse­baan Heesch bij Raad van State

    DEN HAAG/HEESCH – Een gewone kruising met verkeerslichten is goedkoper en net zo veilig, zo niet veiliger dan de geplande rotonde op de Graafsebaan in Heesch. Dat beweerde een verkeersdeskundige die is ingeschakeld door de Bomenstichting vrijdag tijdens een spoedprocedure bij de Raad van State. Een gemeentewoordvoerder betoogde echter dat juist een rotonde veiliger is en veel beter voldoet aan de doelstellingen ter plekke, ook al moeten daarvoor twee monumentale eiken verdwijnen.