Tycho, de hond van Henny uit Schaijk, werd gestolen terwijl ze hem uitliet.
Volledig scherm
PREMIUM
Tycho, de hond van Henny uit Schaijk, werd gestolen terwijl ze hem uitliet. © Facebook

Politie snapt verdriet om dode hond Tycho maar kan niets doen, baasje Henny is verdrietig en bang

SCHAIJK - De politie ziet te weinig aanknopingspunten voor een onderzoek naar de kidnap van Tycho, de dood teruggevonden hond. Baasje Henny Vogels (60) uit Schaijk is behalve intens verdrietig ook bang dat de daders haar nog kunnen opzoeken.  

 1. Na bedreigen burgemeester Oss: Gerwin V. krijgt in hoger beroep opnieuw werkstraf en contactverbod
  PREMIUM

  Na bedreigen burgemees­ter Oss: Gerwin V. krijgt in hoger beroep opnieuw werkstraf en contactver­bod

  DEN BOSCH/OSS - Gerwin V. (43) stuurde burgemeester Wobine Buijs van Oss in juni 2019 een serie e-mails, waarin de man onder meer dreigde haar door het hoofd te schieten. De man verzond deze berichten uit onvrede over het verloop van zijn tbs-traject. ,,Dat biedt geen enkele rechtvaardiging”, vond het gerechtshof in Den Bosch. Dat veroordeelde V. woensdag in hoger beroep tot een werkstraf van 100 uur, waarvan 60 uur voorwaardelijk.
 2. BrabantWonen wil in gesprek met klagende bewoners Verzetsheldenwijk Oss
  PREMIUM

  BrabantWo­nen wil in gesprek met klagende bewoners Verzetshel­den­wijk Oss

  OSS - Woningcorporatie BrabantWonen wil graag op korte termijn in gesprek met de bewoners die allerhande klachten hebben over de renovatie van hun huurhuizen in de Osse Verzetsheldenwijk. Bedoeling van het gesprek tussen bewoners en BrabantWonen is om een oplossing te vinden voor de opgetreden schadegevallen. De bewoners willen alleen met BrabantWonen spreken indien hun juridisch adviseur daarbij aanwezig is.