Rob Houweling, Marko Konings en Ad Donkers, de eerste drie kandidaten op de lijst van politieke partij Blanco in Bernheze bij de verkiezingen van 2018.
Volledig scherm
Rob Houweling, Marko Konings en Ad Donkers, de eerste drie kandidaten op de lijst van politieke partij Blanco in Bernheze bij de verkiezingen van 2018. © Politieke Partij Blanco

Politieke Partij Blanco, met twee zetels in raad Bernheze, heft zichzelf op

HEESWIJK-DINTHER - De politieke partij Blanco uit Bernheze doet niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen, en zal zichzelf daarna opheffen. Dat hebben de leden van de partij eerder deze week besloten. Hoewel de partij naar eigen zeggen wel een aanzienlijk aantal leden heeft, zijn er te weinig actieve leden, en dat maakt het voortbestaan onmogelijk.

  1. Burgercomité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    Burgerco­mité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    DEN HAAG/MAASHORST - Voor de meeste inwoners in Maashorst is de fusie tussen Uden en Landerd een voldongen feit maar in Schaijk en Reek blijven ze onvermoeid strijden voor een mogelijke toetreding tot Oss. Woensdag trok het burgercomité Schaijk & Reek naar Den Haag waar aan de Tweede Kamer een petitie werd aangeboden die nog een keer de aandacht vestigt op de bijzondere positie van beide kernen binnen deze herindeling.