Volledig scherm
PREMIUM
Het pand is leeg en staat te huur. © Roy van der Lee/BD

Restaurant Sunrise Argentina weg uit Oss na koolmonoxide-alarm

OSS - Sunrise Argentina is definitief verdwenen uit de Osse Kruisstraat. Het restaurant was al een paar maanden dicht nadat de houtskoolgrill het koolmonoxide-alarm van de bovenburen meermaals deed afgaan. 

Halverwege april moest de brandweer in actie komen nadat de koolmonoxidemelder bij de bovenbuurman van het restaurant afging. Als schuldige werd de houtskoolgrill van de zaak aangewezen. Afgesproken werd dat de ventilatie ook in de nachtelijke uren zou blijven loeien. Maar dat gebeurde niet. Nog diezelfde week ging de koolmonoxidemelder opnieuw af. De uitbater van de zaak kwam toen niet opdraven om open te doen, waardoor de achterdeur geforceerd moest worden. 

  1. Woede om van graf gestolen vogel op Osse begraafplaats: ‘Mensen hebben nergens meer respect voor’

    Woede om van graf gestolen vogel op Osse begraaf­plaats: ‘Mensen hebben nergens meer respect voor’

    OSS - Ze zijn woedend, de nabestaanden van Marie Hilferink en Gradus Baum. Tot voor kort stonden er op het graf van het Osse echtpaar op Begraafplaats Eikenboomgaard twee beeldjes van een vogel. Afgelopen week bleek een van de twee vogels gestolen te zijn. De familie hoopt via social media het beeldje terug te krijgen. En het is bepaald niet de eerste vernieling op de begraafplaats in hartje Oss.