Volledig scherm
PREMIUM
Het pand is leeg en staat te huur. © Roy van der Lee/BD

Restaurant Sunrise Argentina weg uit Oss na koolmonoxide-alarm

OSS - Sunrise Argentina is definitief verdwenen uit de Osse Kruisstraat. Het restaurant was al een paar maanden dicht nadat de houtskoolgrill het koolmonoxide-alarm van de bovenburen meermaals deed afgaan. 

Halverwege april moest de brandweer in actie komen nadat de koolmonoxidemelder bij de bovenbuurman van het restaurant afging. Als schuldige werd de houtskoolgrill van de zaak aangewezen. Afgesproken werd dat de ventilatie ook in de nachtelijke uren zou blijven loeien. Maar dat gebeurde niet. Nog diezelfde week ging de koolmonoxidemelder opnieuw af. De uitbater van de zaak kwam toen niet opdraven om open te doen, waardoor de achterdeur geforceerd moest worden. 

  1. Toeristenbelasting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbelasting.
    PREMIUM
    Column

    Toeristen­be­las­ting? Voor een kat betaal je toch ook geen hondenbe­las­ting.

    OSS - Wie had dat gedacht, dat de regionale arbeidsmigrantendiscussie aangezwengeld wordt door een slimme ondernemer die op zijn centen let? Chaletparkeigenaar Bob Vink heeft natuurlijk groot gelijk dat hij geen toeristenbelasting wil betalen voor huurders die geen toeristen zijn. Als ik een kat had, zou ik geen hondenbelasting willen betalen en als mijn vuilnisbak nauwelijks nog geleegd wordt, wil ik minder afvalstoffenheffing betalen. In ieder geval niet méér.