Roompot Vakantiepark in Schaijk.
Volledig scherm
Roompot Vakantiepark in Schaijk. © t

Roompot Schaijk stelt huisjes beschikbaar voor personeel Bernhoven

SCHAIJK -  Roompot Vakantiepark Schaijk stelt vanaf dit weekend 15 vakantiewoningen beschikbaar aan ondersteunend personeel van het ziekenhuis Bernhoven. Door de grote drukte en de lange werkuren door het coronavirus is het woon-werkverkeer voor velen een grote last. Indien de capaciteit van het park verder zou dalen, sluit het Roompot vakantiepark niet uit dat het nog extra woningen aan het ziekenhuis en Brabant Zorg kostenloos zal aanbieden.

Door de coronacrisis is het erg druk in de Noord-Brabantse ziekenhuizen. Artsen en het ondersteunend personeel werken hierdoor lange dagen. Hun aanwezigheid is dan ook van levensgroot belang voor vele patiënten. Hun woon-werkverkeer kan voor het ondersteunend personeel in vele gevallen een grote last zijn, zeker na een extra lange shift.

 Charles Veerkamp van Roompot Vakantiepark Schaijk is dankbaar voor wat zorgpersoneel doet voor patiënten en bewoners voor de regio doen en daarom stelt hij vanaf dit weekend 15 van zijn vakantiewoningen ter beschikking aan het ondersteunend ziekenhuispersoneel. 

Hoewel elke vakantiewoning plaats biedt aan 4 of 6 personen, zal elk vakantiehuis maar aan 1 persoon worden aangeboden. Ook worden alle vakantiewoningen op het vakantiepark extra grondig gepoetst, wanneer gasten de woningen verlaten.