Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Scooterrijder (15) rijdt zonder rijbewijs, met valse kentekenplaat en met drugs op zak door Oss

OSS - Een 15-jarige Ossenaar is zaterdagnacht aangehouden. De jongen reed onder andere zonder rijbewijs door Oss.

De politie trof een scooter aan op het Fratershof, waarvan het kenteken niet overeen kwam met het voertuig. Na kort gepost te hebben verscheen de 15-jarige Ossenaar en wilde hij wegrijden met de scooter. 

De politie heeft de jongen aangehouden. Hij reed zonder rijbewijs, de brommer had valse kentekenplaten en er stond een wacht op keuring-melding op de bromfiets. Ook bleek de scooter niet verzekerd te zijn en had deze een te hoge constructiesnelheid.

De bestuurder krijgt 3 processen verbaal en nog een aanvullende straf van justitie. De gram ketamine die de 15-jarige op zak had is in beslag genomen.

  1. Stef van den Berk (15) uit Berghem met twee gouden plakken terug van WK taekwondo: ‘Ik ben elke wedstrijd te keer gegaan’
    PREMIUM

    Stef van den Berk (15) uit Berghem met twee gouden plakken terug van WK taekwondo: ‘Ik ben elke wedstrijd te keer gegaan’

    BERGHEM - Hij had er geen rekening mee gehouden. Toch keerde Stef van den Berk met twee gouden medailles terug van het Open WK taekwondo. In het Schotse Wishaw kroonde de 15-jarige debutant uit Berghem zich tegen alle verwachtingen in in twee categorieën tot wereldkampioen. ,,Ik wilde gewoon zo goed mogelijk presteren. Dat is aardig gelukt”, zegt hij met een brede grijns op zijn gezicht.