Volledig scherm
Mark Megens © Scouting Ravenstein

Scouting Ravenstein moet verder zonder plots overleden voorzitter Mark Megens (42)

RAVENSTEIN - De Ravensteinse Scouting is geschokt door het plotselinge overlijden van haar voorzitter Mark Megens (42). Megens was zijn hele leven scoutingman in hart en nieren, de laatste acht jaar als voorzitter van de vereniging in Ravenstein.  Hij laat twee kinderen na. 

Het bestuur van Scouting Ravenstein geeft aan dat Megens steeds in de weer was met activiteiten vanuit de vereniging. ,,Of het nou ging om carnaval in 't Kempke, Ravenstein bij Kaarslicht of muziekfestival Sungrooves: Mark hielp graag met alles mee.” 

Aanstaande zaterdag zal er een afscheidsbijeenkomst worden gehouden bij scoutinggebouw 't Kempke in Ravenstein. De crematie van Mark Megens vindt in besloten kring plaats. 

  1. Krijgt operatie-Alfa in Oss
het criminele broeinest eronder?
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Krijgt operatie-Al­fa in Oss het criminele broeinest eronder?

    Als jonge verslaggever bracht ik begin jaren negentig mijn eerste bezoek aan woonwagenkamp Vorstengrafdonk, gelegen aan de snelweg bij Oss-Oost. Het kamp was al in verregaande staat van ontbinding, want het rijk had besloten dat de grote kampen moesten verdwijnen - het waren broeinesten van criminaliteit. In één van de weinige woonwagens die nog resteerden, sprak ik met de stamoudste van een echte 'reizigersfamilie’. Die had geen goed woord over voor de plannen van de overheid: de verantwoordelijke wethouder was een onvervalste nazi en alle andere bestuurders trouwens ook.