De sloop van de voormalige meubelwinkel van Van der Heijden aan de Dorpsstraat in Geffen is in volle gang. Het complex moet wijken voor woningbouw. De straat aan de bovenkant van de foto is de Van Coothstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De sloop van de voormalige meubelwinkel van Van der Heijden aan de Dorpsstraat in Geffen is in volle gang. Het complex moet wijken voor woningbouw. De straat aan de bovenkant van de foto is de Van Coothstraat. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Sloop maakt einde aan meubeldynastie Van der Heijden in Geffen

GEFFEN - De sloophamer maakt een einde aan zo’n 75 jaar Van der Heijden Meubels in Geffen. Drie generaties stonden aan de leiding van het meubelbedrijf. De derde generatie gaat nu verder met Margriet Meubelen en vastgoed. 

  1. Hondenbelasting belandde net niet in de doofpot, maar Ossenaren probeerden het massaal te ontduiken
    PREMIUM
    Stille Getuigen

    Hondenbe­las­ting belandde net niet in de doofpot, maar Ossenaren probeerden het massaal te ontduiken

    OSS - De Osse wethouder Frank den Brok heeft ambtshalve niets tegen honden. Voor de wethouder zijn honden alleen begrotingsposten. Plus en min. Als de Tweede Kamer een streep zet door de hondenbelasting, komt Oss ineens 520.000 euro tekort, berekende hij, en dan moet de ozb met 3% omhoog. Maar waar bemoeit de Kamer zich mee? Handen af van onze hondenbelasting, bezweert de wethouder, ook al hoort die belasting volgens hem ‘misschien niet meer bij deze tijd’.