Dit spandoek met oproep aan BrabantWonen verscheen deze week langs de Singel 1940-1945 in Oss.
Volledig scherm
Dit spandoek met oproep aan BrabantWonen verscheen deze week langs de Singel 1940-1945 in Oss. © Peter van Erp/BD

SP bevraagt alle bewoners van gerenoveerde huizen Schadewijk over schade

OSS - De Osse SP heeft deze week een enquête in de bus gedaan bij 180 huizen in de Schadewijk. De partij ontvangt veel klachten van bewoners die schade hebben ondervonden van de grootschalige renovatie die BrabantWonen aan hun huurwoningen heeft laten uitvoeren. 

 1. BrabantWonen wil in gesprek met klagende bewoners Verzetsheldenwijk Oss
  PREMIUM

  BrabantWo­nen wil in gesprek met klagende bewoners Verzetshel­den­wijk Oss

  OSS - Woningcorporatie BrabantWonen wil graag op korte termijn in gesprek met de bewoners die allerhande klachten hebben over de renovatie van hun huurhuizen in de Osse Verzetsheldenwijk. Bedoeling van het gesprek tussen bewoners en BrabantWonen is om een oplossing te vinden voor de opgetreden schadegevallen. De bewoners willen alleen met BrabantWonen spreken indien hun juridisch adviseur daarbij aanwezig is.
 2. Schade aan huurhuizen na renovatie: scheuren in muren, gaten in wanden en zelfs levensbedreigende situaties
  PREMIUM
  VIDEO

  Schade aan huurhuizen na renovatie: scheuren in muren, gaten in wanden en zelfs levensbe­drei­gen­de situaties

  OSS - Scheuren in muren, gaten in wanden, lekkages, schimmel, kieren, verkeerd geplaatste ramen, vernielingen aan eigendommen en zelfs levensbedreigende situaties. Bewoners van huurhuizen in de Osse verzetsheldenwijk klagen steen en been over de schade die zij op hebben gelopen als gevolg van de renovatie van hun huurhuizen. Zij hebben een juridisch adviseur ingeschakeld om hun schade, per geval gauw duizenden euro's, op BrabantWonen te verhalen.