De geheime opdracht bij de Osse Kwis in 2015 luidde: in zwemkleding naar de Burgwal komen en daar op de foto. Kleumen in de winter; voor de zomereditie misschien ook een idee?
Volledig scherm
De geheime opdracht bij de Osse Kwis in 2015 luidde: in zwemkleding naar de Burgwal komen en daar op de foto. Kleumen in de winter; voor de zomereditie misschien ook een idee? © Thomas Segers

Speciale zomereditie van de Osse Kwis op zaterdag 27 juni

OSS - Vragen over bekende Ossenaren, muziek, cultuur, geschiedenis, bijzondere locaties en actualiteit. Goed nieuws voor wie niet kan wachten tot december: er komt een zomereditie van de Osse Kwis, en wel op zaterdag 27 juni. 

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.