Hans en Anja Rombouts stoppen half december met hun restaurant De Waard in Heesch, het pand is verkocht. Er komen woningen voor in de plaats.
Volledig scherm
Hans en Anja Rombouts stoppen half december met hun restaurant De Waard in Heesch, het pand is verkocht. Er komen woningen voor in de plaats. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Stil afscheid na 23 jaar door corona is De Waard onwaardig

HEESCH - Het is geen horecawaardig en zeker geen De Waard-waardig afscheid. Hun gebruikelijke gastvrijheid en hun dankbaarheid na 23 jaar kunnen ze niet laten zien tijdens een persoonlijk moment met de vele vaste gasten. Het is heel jammer, maar Anja en Hans Rombouts uit Heesch hebben zich erbij neergelegd dat corona hen dwars zit.

 1. Hoe het schrijven van brieven resulteerde in een diamanten huwelijksjubileum

  Hoe het schrijven van brieven resulteer­de in een diamanten huwelijks­ju­bi­le­um

  OSS – Het schrijven en versturen van brieven. Dat is hoe je een relatie vroeger – zo’n zestig jaar geleden – in stand hield. Voor Udy Mayer was het zelfs een manier om het hart van Deanna Maandag voor zich te winnen. Hij trok de stoute schoenen aan en slaagde in zijn poging om van het meisje dat hij negen maanden voor zijn eerste brief ontmoette, zijn liefdespartner te maken. Later zelfs zijn vrouw. Deze week viert het koppel hun diamanten huwelijksjubileum.
 2. Man veroordeeld voor stalken vrouw bij wie hij inmiddels terug is: ‘Beeld gelukkige gezinnetjes deed mij zo zeer’
  PREMIUM

  Man veroor­deeld voor stalken vrouw bij wie hij inmiddels terug is: ‘Beeld gelukkige gezinne­tjes deed mij zo zeer’

  DEN BOSCH/LANDERD - D. de R. (42) uit Landerd kon het niet verkroppen dat zijn echtgenote hem vorig jaar verliet. Honderden ongewenste mailtjes stuurde hij naar het slachtoffer, dat aangifte deed van ‘belaging’. De verdachte viel haar ook lastig bij haar woning. Toch wilde de vrouw niet dat politierechter H. Peters, De R. hard zou straffen voor de stalking. De rechtszaak hing namelijk ‘als een donderwolk’ boven hun inmiddels herstelde relatie.
 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit